Välkommen!

Vår verksamhet bygger på specialanpassning av lastfordon för anläggnings- och skogsindustrin. Utifrån kundernas önskemål bygger vi på modern transportutrustning på lastbilar.

Sedan starten för 70 år sedan har Jämjö-Flak AB utvecklats till ett av sydöstra Sveriges främsta företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar.

Våra tjänster

Från ”tom” lastbil bygger vi på och levererar färdiga maskinlastbilar, dumperslastbilar, lastväxlare, lastbilar med fasta flak och med tippflak, kranbyggnationer, dragbilar, olika chassimodifieringar m fl.

Det första steget på väg mot en färdig lastbil är när kunden gör sin beställning. Kundernas allt högre krav på effektiva och specialiserade transportlösningar gör att lastbilarna måste anpassas exakt till sin uppgift.

Leveranser

Se alla våra senaste leveranser och byggnationer runt om i Sverige.

Jens Olsson i Löttorp

Jens Olsson i Löttorp

Vårt Uppdrag: Vi har levererat en Volvo FH16 650 8x4*4 med en HIAB Ultima 26-tons lastväxlare. Säljare är Finnvedens Lastvagnar i Kalmar.

Jansén Transport & Entreprenad

Jansén Transport & Entreprenad

Vårt Uppdrag: Vi har levererat en Volvo FH 8x4*4 med en HIAB Ultima 24-tons lastväxlare. Säljare är Finnvedens Lastvagnar i Kalmar.

Remondis AB

Remondis AB

Vårt Uppdrag: Vi har levererat en Volvo FM 6x2 med en HIAB X-HIPRO 232 E-5 kran och en Ultima 18-tons lastväxlare. Säljare är Borås Bil AB.

Nyheter

Här kan du läsa om de senaste händelserna hos oss på Jämjö Flak!

Vi söker personal

Vill du bli en del av vårt team!? Vi har en intensiv period framför oss och behöver stärka upp vårt monterings-team med ytterligare ett par personer. Arbetsuppgifter Tjänsten innebär montering av våra påbyggnader med tillhörande utrustning på olika lastbilschassier....

Semesterstängt

Semesterstängt

Vi kommer att ha semesterstängt v.29 - v.30   v.28 och v.31 har vi öppet med begränsade resurser.   Glad Sommar önskar Vi på Jämjö-Flak !

Partners

Jämjö-Flak AB

Vallevägen 27
373 73 Jämjö

Måndag - Fredag
6.30-16.30

Följ oss på Facebook!

Tel.nr: 0455 - 596 20

Mejl: info@jamjo-flak.se

Org.nr: 556700-9146